Overslaan naar content

Monteur

  • Bergeijk
Productie

Functieomschrijving

Let’s Q-Fin!

Wij willen winnen. Dat doen we door onze drive naar innovatie en kennis, partnerschap o.b.v. vertrouwen en persoonlijke ontwikkeling en groei te stimuleren. Eerlijk, betrouwbaar en open is onze bedrijfsethiek. Voor elkaar door elkaar.


Om de beste ontbraammachines voor de hele wereld te bouwen, zijn we op zoek naar monteurs. Jij weet als de beste wat het vak als monteur betekent. Wie wij zijn en hoe wij werken is belangrijker, toch? Vaste plaatsen voor onderdelen, materialen en gereedschappen om zo efficiënt mogelijk te werken, in een opgeruimde en schone omgeving. Dit om iedere dag weer iets nieuws te monteren. 


Schroef jij onze machines in elkaar als mechanisch monteur


Word jij onderdeel van een innovatieve, vooruitstrevende machinebouwer waar precisie belangrijk is. Kan iets worden verbeterd? We zijn allemaal mensen, dus laat van jezelf horen! Je wordt onderdeel van een hecht team, waarin wij je graag in actie zien komen. Het zelf bedenken van oplossingen wordt gewaardeerd en laat jou bij ons doorgroeien, zowel in je jonge carrière als tot je pensioen. Nieuw in het vak of al enige ervaring die je bij je draagt, je bent altijd welkom. Q-Fin is klaar voor de toekomst. Ben jij dat ook? Dan helpen we je daar graag bij. De gereedschapskar staat klaar en het technisch inzicht heb je zelf bij, dus kom maar op met die twee rechterhanden van jou.


Ook belangrijk, CAO gekoppeld sector metaal & techniek, totaal 38 vrije dagen, bedrijfsuitjes, verzuimbonus, mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen. Wil jij met ons bouwen aan de toekomst van Q-Fin? Reageer op de vacature, of mail naar m.coppens@q-fin.nl. Liever bellen? Bel naar 0497 58 10 18 en vraag naar Martijn Coppens.


WORD JIJ MIJN NIEUWE COLLEGA?
Op locatie
  • Bergeijk, Noord-Brabant, Nederland
Productie

of