Overslaan naar content

Engineer

  • Bergeijk
Engineering

Functieomschrijving

Let’s Q-Fin!

Wij willen winnen. Dat doen we door onze drive naar innovatie en kennis, partnerschap o.b.v. vertrouwen en persoonlijke ontwikkeling en groei te stimuleren. Eerlijk, betrouwbaar en open is onze bedrijfsethiek. Voor elkaar door elkaar.


Om onze sterke groei verder uit te bouwen, zijn wij bij Q-Fin op zoek naar engineers. Al onze machines worden volledig in eigen huis ontwikkeld, dus er is genoeg te doen. Wij zijn zowel op zoek naar medior- als senior engineers.Ontwerp jij onze nieuwste (ontbraam)machine?

In ons team van 7 engineers werkt ieder aan hun eigen doelen en projecten. Ben jij een engineer die houdt van diversiteit, het aanbrengen van structuur, verantwoordelijkheid nemen en korte communicatielijnen? Dan is deze vacature voor jou! Het doel is om Q-Fin en jezelf naar een hoger niveau te tillen, door nieuwe ontwikkelingen door te voeren en procesmatig te werken in de machinebouw. Jouw eigen ideeën en initiatieven bieden doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Werkervaring en kennis van SolidWorks zijn een pré.


Ook belangrijk: een CAO gekoppeld aan de sector metaal & techniek, in totaal 38 vrije dagen, bedrijfsuitjes, een verzuimbonus en mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen. Wil je meewerken aan de toekomst van Q-Fin en jouzelf? Reageer op de vacature, of stuur een e-mail naar m.coppens@q-fin.nl. Liever bellen? Bel dan naar 0497 58 10 18 en vraag naar Martijn Coppens.Op locatie
  • Bergeijk, Noord-Brabant, Nederland
Engineering

of